Thursday 19 June 2014

Liberec výstava dům a zahrada

Arena nabízí moderní výstavní prostor multifunkční haly. Velké parkoviště pro vystavovatele i návštěvníky. Snadná dostupnost areny z centra města . V současné době bohužel výstaviště prochází rekonstrukcí a po dvanácti letech jsme akci museli přesunout do nových prostor. Těšíme se na vás na výstavě.


Pro vnitřní výstavní účely je . Home Credit Arena bude hostit 13. Letos nás čeká velká změna – VÝSTAVA SE STĚHUJE DO NOVÝCH PROSTOR HOME CREDIT ARENY. Kategorie: Veletrh, výstava. Solární ohřev vzduchu – dánský systém SolarVenti Industrial – nové modely SolarVenti – kanadské modulární . Stěhujete se do nového, nebo „jen“ rekonstruujete? Pak si určitě kladete otázku, jak si Váš domov zařídit.


Navštivte letošní ročník výstavy. Bydlíte poblíž Liberce nebo si tam už dlouho plánujete udělat výlet? Otevírací doba pro veřejnost: čtvrtek - sobota . Co všechno je na výstavě k vidění? Těšit se můžete na novinky z oblasti zahrady , stavby a bydlení, včetně inspirace pro vytvoření nebo zkrášlení zahrady.


Pokud jste již rozhodnuti, můžete se zastavit se svojí poptávkou či využít akční ceny vystavovatelů. Najdete zde opravdu vše, od kytičky na Váš balkon . K dispozici budou jak vnitřní . DŮM A ZAHRADA , prodejní výstava. Rekordní zájem více než 20. Liberci, získejte vizitku firmy JIPA, spol. Společnost Diamant Expo ji uspořádala teprve potřetí, s každým ročníkem přitom přibývá nejen návštěvníků, ale hlásí se i stále více vystavovatelů.


Letos své zboží nabízelo na 3firem, pořadatelé . Dům a zahrada , která včera skončila na libereckém výstavišti. Spojení nomenklatury příbuzných oborů stavby, bydlení a zahrady vytváří návštěvníkům i vystavovatelům každoročně příjemnou atmosféru. Dny v týdnu: čtvrtek, pátek, sobota, neděle.


Vstupné: Dospělí 6- děti do 15let 4- ZTP-P a děti do 6let zdarma. Liberecké výstaviště ožije ve dnech 22. Rádi bychom Vás pozvali na XI. Náš stánek naleznete v pavilonu B3.


Vstupenky Vám rádi zajistíme zdarma. V loňském roce výstavu , která je určena pro všechny, kdo staví, rekonstruují, bydlí a chtějí bydlet lépe, navštívilo na tisíc návštěvníků . Domy, střechy, fasády, tepelné izolace, topení, okna, dveře, podlahy, zahradní nábytek, krby, květiny ….

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.