Friday 20 June 2014

Levandule prodej rostlin

Celý sortiment levandulí je rozmnožován vegetativně - řízky s kvalitních matečných rostlin. To zaručuje vyrovnané a zdravé rostliny, které vynikají svými specifickými vlastnostmi danými pro každou odrůdu, stačí si vybrat z našeho mimořádně širokého sortimentu a mějte na paměti, že. Katalog rostlin on-line - eshop Zahradnictví Franc, Kamenné Žehrovice. Popis a způsob pěstování levandule.


Listy má vstřícné s podvinutým okrajem, čárkovitě kopinaté, šedoplstnaté.

Květy má uspořádány vrcholově na dlouze stopkatých přerušovaných klasech a jsou modré až modrofialové. Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množené. Popis: Vytrvalý aromatický polokeř s bohatě větvenou lodyhou, kvete modro-fialovými úbory. Mrazuvzdornost: plně mrazuvzdorná . Jen málo rostlin je tak oblíbených jako levandule a nesmí chybět v žádné zahradě.


Používá se v aromaterapii, na koupele a lahodné čaje. Působí jako afrodiziakum, zmírňuje bolest, podporuje trávení, hojí rány, účinkuje proti křečím a revmatismu. Ty jsi má levandulová ….

Asi všichni známe tuto krásnou píseň, stejně jako . Rostliny jsou důležitou součástí pro uvolněnou atmosféru a vylepšené prostorové klima. V kancelářích mohou některé rostliny trvale kladně ovlivnit pracovní podmínky. Rostliny naleznete přirozeně nejen v domech a bytech, ale hlavně zahrady poskytují . Má neopadavé stříbrné listy.


Kvete od července do srpna. Celá rostlina příjemně voní, což vyvolává pohodu a klid. Tato bylina byla už odpradávna. Husté sazenice levandule s dodáním do hodin s dopravou za pár pětek. Online prodej sazenic levandule lékařské si zamilujete.


Ušetří totiž čas i peníze! Vzdálenost rostlin : až 30cm. Sklizeň: Polovina července až polovina srpna. Nižší kompaktní hustý keřík s čárkovitými šedými lístky.


V létě nakvétají v hustých dlouhých klasech vonné bílé květy. Každý rok na jaře a na podzim množíme větší množství levandule metodou řízkování. Prozatím naše sazenice vysazujeme na předem připravené plochy….

Navštivte naše zahradnictví osobně v Husinci – Řeži u Prahy nebo si květiny a rostliny jednoduše objednejte přes náš e-shop. V antickém Římě se hojně přidávala do vody ke koupeli a její. Anna Nová Kučerová začala s pěstováním levandule na prodej na mateřské dovolené.


Nyní už má s manželem čtyři políčka a uvažují o dalších. Jak se daří této středomořské rostlině nedaleko Řípu? Hrách dřeňový Lancet - pozdní odrůda - Pisum sativum - semena hrášku - g. Hrách dřeňový Lancet - pozdní odrůda - Pisum. Levandule potřebuje teplo, sucho a propustné půdy. Chilli Habanero - Capsicum annuum - hnědé - prodej chilli semínek . Tady je to jen na Vás, pouze je třeba dbát na období prvních a posledních mrazíků, aby rostlinky napěstované v prostředí skleníku nezahynuly.


Prodej bylinek, jehličnanů, drobného ovoce, kapradin, okrasných trav, tvarovaných rostlin , vřesovištních rostlin , stromů a dalších. Na vše se můžete podívat přímo v našem zahradnictví v Horních Počernicích.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.