Tuesday 17 June 2014

Lesklé obklady do kuchyně

Vaše kuchyně touží po změně. Nabízíme kvalitní kuchyňské obklady a dlažby různých vzorů a dekorů, díky nimž získá originální a stylový vzhled. V první řadě je třeba říci, že keramická dlažba patří mezi velmi odolné krytiny, které jsou vhodné i do více zatěžovaných prostor v interiéru, jako je chodba, obývací pokoj, kuchyně , koupelna nebo předsíň.


Nicméně i ji je třeba vybírat podle určitých parametrů a samozřejmě se o ni také pečlivě starat. Obklad Bílý Lesklý 20x2 Investa Bianco Lesk. Obklady Colorgloss působí velmi svěže a čistě a prozáří každý interiér.

Vyrábí se ve větším formátu (3x 100cm) a jsou rektifikované - oříznuté na přesný rozměr. Takové obklady umožňují obložení stěn s minimální spárou a tím je jejich údržba podstatně jednodušší. Najdou využití nejen v kuchyních , ale také v koupelně a . Lesk je jako stvořený do malých prostor, které opticky zvětšuje – v tomto případě bylo chytře použito skleněné infratopidlo. Kombinace lesku a matu v provedení designérů ze studia Free Architects – lesklé plochy kuchyňské linky a nerez spotřebičů dolaďují matné obklady na stěně a podlaha.


Matné obklady v kuchyni už rozebírají maminky na webu eMimino. Ahoj, vím, že jsou praktické lesklé obklady. Ahoj, dala jsem si do koupelny matné obklady a teď toho docela lituji,hůře se čistí.

Do kuchyně bych ale asi dala lesklé , kvůli snadnější údržb :neviě. Když stříkne , snáze se vyčistí než z marných si myslím. Ashou :-) máme to taky tak.


Pouštíte se do rekonstrukce kuchyně a nejste si jistí, jaký obklad kuchyňské linky zvolit? Náš přehled jednotlivých . Tak já musím říct, že jsme naopak ze zkušenosti kamarádky šli do matného obkladu. Kamarádka si nechala dělat novou koupelnu a vybrali béžový a tmavě hnědý lesklý obklad a říkala, že obzvláště na tom tmavém lesklém je všechno vidět, ať určitě jdeme do matného. Máme matný tmavě hnědý a . Netradiční malé geometrické obklady do koupelny i kuchyně: Geometrické obklady.


Rustikální obklad PLAINOS MATT - Akce. Akce do vyprodání zásob, rustikální kachličky Plainos Matt jsou vhodné do kuchyně i koupelny. Obklady světových i tuzemských výrobců si můžete prohlédnout na vzorkové prodejně v Plzni a Praze. Nabízíme obklady do kuchyně i do koupelny, které můžete doplnit listelou v různých variacích. Vyhledávání: obi obklady leskle.


Moderní pěkná kuchyně ART 1Orange. Fialové a lesklé obklady. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.

Obzvláště do romantických, vintage a retro kuchyní se perfektně hodí lesklé , glazované kachle s nepravidelným povrchem v pastelových, sladkých odstínech – pěkná je kombinace žluté .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.