Wednesday 4 June 2014

Kosmetické lehátko hydraulické

Hledáte hydraulicke kosmeticke lehatko ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Stejný důraz jako na design je kladen také na pohodlí a ergonomii. V nabídce nechybí také kosmetická křesla.


Vše pro wellness, rehabilitační zařízení, kosmetické salóny, ordinace, lázně i jednotlivce. Kosmetické křeslo lehátko A… Kosmetické křeslo hydraulické. Testováno v našem salonu. Hydraulické kosmetické křeslo A 210C PEDI černé. Nezávislá regulace zad a nohou pro dokonalý odpočinek.


Obchod ověřený zákazníky. Vybavení kosmetického salonu - zcela nové. Nové vybavení kosmetického salonu. Multifunkční vapozon s horkou párou a ozónem. Další možností je použití aromaterapie.


Vapozon je namontován na stativ . V našem sortimentu naleznete kosmetická lehátka , masážní lehátka , pedikérská křesla, kosmetické židle a . Otáčivé kosmetické hydraulické lehátko s blokádou a otvorem v hlavové části je ideální pro kosmetiku , líčení nebo pro masáže. Součástí jsou odnímatelné podloketníky a odnímatelná podpěrka hlavy. Potah vyrobený z eko-kůže je snadno omyvatelný a splňuje požadavky EU. Dalšími částmi jsou estetické, niklové kovové . Konstrukce je velmi stabilní. Lehátko má silné polstrování, odnímatelný podhlavník a otvor na obličej a také praktické odnímatelné područky.


Předností tohoto křesla je zejména hydraulické ovládání výšky a mechanicky snadno nastavitelná podpora zad a nohou. Odnímatelné područky a možnost vyrovnat křeslo do horizontální polohy spolu s nastavitelným otvorem pro obličej umožnuje . V kategorii naleznete hydraulické lehátka s nastavitelnou výškou, hydraulická pedikérská křesla, hydraulická masážní lehátka a tetovací křesla v mnoha variantách a barevných . Nabízíme Vám kosmetické křeslo s manuálním nastavováním výšky a náklonu. Má odnímatelné loketní podpěrky i podložku pod hlavu. Rozměry v ležící pozici: 63cm (Š) x 180cm (D) x 64cm až 80cm (V).


Váha balení: kg ( celkem krabice) ! Doprava není zahrnuta v ceně! Inzeráty Lehátko - aktuální inzeráty na Sbazar. Dovážíme špičková hydraulická křesla a lehátka s mechanickým nebo elektrický ovládáním španělského výrobce MOBERCAS.


Firma LH Cosmedic nabízí vybavení salonů a ordinací jako je kosmetické lehátko , masážní lehátko a pedikérské křeslo. Lehátko masážní, lehátko kosmetické, masážní lehátka,kosmetická lehátka,lehátka, lehátko, masážní stoly, stůl masérský, kosmetické lehátko , stoly,maserské stoly,lehátko hydraulické , hydraulická lehátka , elektrické lehátko, elektrická.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.