Friday 20 June 2014

Hotel chopok nizke tatry

Spoznajte Nízke Tatry inak. Nabízí ideální polohu, dva bazény, dva saunové světy, komfortní ubytování a vysokou kvalitu hotelových služeb. Hotely vhodné pre rodiny s . Ak patríte medzi náročnejších dovolenkárov, určite neoľutujete, ak sa rozhodnete stráviť voľné chvíle v tomto štvorhviezdičkovom hoteli na vstupe do najväčšieho a najmodernejšieho lyžiarskeho strediska Slovenska, Jasná Nízke Tatry. Ubytování Nízké Tatry Demänovská Dolina v hotelu Chopok Slovensko.


Ceny stejné jako u pořádající CK.

Vstup do wellness centra je pro hotelové hosty zdarma. Z relaxačních služeb můžete využít . Choosing the right hotel is the key to holiday organization. Competent specialists of travel . Uznávame len prvotriedny oddych bez kompromisov. Pohodlie, relax, zábava a množstvo aktivít. Jedinečná horská atmosféra hotela a ochotný personál sa bude o vás starať počas vášho pobytu v Tatrách ako o vlastnú rodinu.


WELLNESS HOTEL CHOPOK - Slovensko - Nízke Tatry.

INVIA je najväčší online predajca zájazdov, ktorý ponúka zájazdy od. Poloha hotela na samom začiatku národného parku Nízke Tatry ho predurčuje k veľkému množstvu letných aj zimných aktivít - od prechádzok po upravených . Jasná Nízke Tatry je najväčšie stredisko na Slovensku s najlepšími prírodnými predpokladmi na lyžovanie a snowboarding. Je situované na severných a južných svahoch Chopka. Stredisko Jasná - Chopok Sever leží v závere Demänovskej Doliny a stredisko Chopok Juh v závere Bystrianskej doliny. Prežite romantický víkendový wellness pobyt v Nízkych Tatrách.


Rum Bare ochutnáte rumy z celého sveta. Prečítajte si zákaznícke recenzie, zaujímavosti a fotografie. Luxusný hotel v Nízkych Tatrách svojim dizajnom a vysokým štandardom poskytovaným služieb uspokojí požiadavky tých najnáročnejších klientov. Je zameraný na ponuku wellness a relaxačných služieb.


Rodiny s deťmi sú v hoteli vítaní hostia. Priestranné rodinné izby s oddelenými . Služby a vybavenie hotela Ostredok v Jasnej - môžete sa uvoľniť vo wellness centre, kochať sa krásnym výhľadom na lyžiarske zjazdovky, alebo vyjsť na túru do Nízkych Tatier a okolia. Proč Wellness hotel CHOPOK Demänovská Dolina: - UŽIJTE SI RELAX V JASNÉ!


Slovensku - prvotřídní ubytování v Jasné na úpatí národního parku Nízké Tatry - nadstandardně prostorné pokoje - v zimě několikrát denně zdarma skibus přímo. Slovensku - je situován na začátku největšího a nejnavštěvovanějšího turistického a lyžařského střediska na Slovensku JASNÁ Nízké Tatry na severní straně hory Chopok v obci Demänovská dolina.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.