Thursday 5 June 2014

Feng shui černá barva

Jedná se o jinovou, ženskou podobu vody. Ale používat by se měla ss mírou! Zvláštní pozornost věnuje feng - shui působení barev na lidský organismus. Jak působí jednotlivé barvy ? Je to záhadná a nezávislá barva , nemusí však být .

Pojďme se podívat, co říká feng shui o symbolice barev a jejich . Prosím, můžete mi poradit, jak se z hlediska feng -šuej pohlíží na černou krytinu sedlové střechy? V případě, že si kupujete nový byt nebo dům, můžete si navrhnout umístění jednotlivých pokojů tak, aby světové strany odpovídaly umístění místností dle feng šuej. Feng šuej a barvy v bytě.


Lesklá smetanová a černá barva přitáhne do ložnice více severní energie, spojené se sexem a erotikou. Témata článku: ezoterika, feng -šuej, čínská filozofie, čínské učení, barva, interiér, bydlení, čínské umění, barvy v interiéru, čchi, energie barev, tradiční čínské učení. Nemalujte si byt nažluto, vaší kanceláři budou nejvíc slušet černé doplňky v kombinaci s ocelí a vaše ložnice volá po modré.


Načerpejte užitečné feng shui tipy.

Milovníci černé barvy a všeho netradičního by měli zbystřit pozornost. Poslední doba ale přeje narušování zažitých klišé a . Jídelna, jídelní kout - nedoporučují se barvy chladné a tmavé, zvláště pak černá , která podle čínského přesvědčení jídlo spíše znechucuje. Vnímání barev je velmi individuální, jemné a mění se dle naší nálady, počasí, okolí a další spousty věcí. Zkusme se na barvy a jejich využití, zejména v ložnici, podívat z pohledu feng - shui.


Dobrý den, pozdravíme sotva někam vejdeme. Stejně tak, ovšem energetickou řečí beze slov nás při vstupu do jakéhokoliv prostoru pozdraví barvy. Jsou totiž první věcí, které. Je to temná a nezávislá barva , není však vždy negativní, spojována je s realitou světa.


Jinový (ženský) oheň je klidnější, tajemný plamen svíčky, purpurová barva francouzského budoáru a červených lampiónů. V kombinaci s černou působí velmi konfliktně (oheň a voda) a zvyšuje nám adrenalin. Stejně důležité jsou i barvy , které Vás obklopují.


Nevhodná je avšak do dětských pokojů, kde může působit depresivně, stejně jako v místech, kde pobývají nemocní lidé. Bílá – Symbol nevinnosti a čistoty. Tyto elementy jsou charakterizovány různými barvami. V interiéru by měli být zastoupeny rovnoměrně všechny tyto .

Například v západní, nikdo se přikrýt černou nemocničním pokoji a umístí malé dítě ve zcela bílé místnosti. Každá barva má vliv na . Tmavě modrá a černá barva jsou spojovány s Vodou, která je tradičním symbolem hojnosti. To z nich dělá vynikající volbu pro zajištění bohatého finančního příjmu.


Je to skvělá volba pro ty, kteří se narodili pod vlivem prvku Dřevo, nebo Voda. Naopak těm, co jsou narozeni pod vlivem Ohně nebo Kovu . Síla barev je tak velká,.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.