Thursday 19 June 2014

Domácí bar dřevěný

Kvalitní italský domácí bar v klasickém stylu. Skvěle zapadne do rohu interiéru. Barová deska z přírodního mramoru. Bar je otvírací s odkládací plochou na lahve. Oblíbená stylová dekorace nebo zajímavý dárek.


Vyberte si z široké nabídky doplňků a dekorací pro domácí bar.

Nabízíme dárkové boxy a truhly na víno, originální dřevěné globus bary nebo také stojany na víno. To vše u nás za skvělé ceny! Vše, co je potřeba pro vybavení domacího baru, zejména pro milovníky vína. Můžete si vybrat vinotéku pro uskladnění 1 nebo lahví vín.


Určite oceníte také kvalitní příslušenství - například dokonalý otvírák na víno, . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Aby vaše lahvinky věděly, že vám za to opravdu stojí. This Pin was discovered by D-CorSK.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Drevený bar na fľaše - globus. Obľúbená štýlová dekorácia alebo zaujímavý darček. DREVENÝ BAR GLÓBUS DOMÁCI BAR Dekorhome. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


Dřevěné zrcadlo Antik - rám. Text: Jestli mně chceš míti, musíš hodně píti…Najdi si svou opičku. Maloobchodní cena s DPH: 39- Bez DPH: 32-. Vše při ruce v domácím baru.


Rozvody vody a kanalizace už později bez velkého sekání nepřiděláte a poličky nejen na alkohol. Malý dřez ukrytý uvnitř dřevěné barové skříně. Střešní nástavba rodinného domu (Pracovna, knihovna, bar ). Velmi pěkný exklusivní celodřevěný domácí sluha se šuplíky. Dostupnost: ks skladem.


O tom, že obliba domácích barů stále stoupá není pochyb.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.