Friday 6 June 2014

Cesky porcelan eshop

Prodej porcelánu s cibulovým vzorem - cibulák. V nabídce najdete také užitkový, dekorovaný a hotelový porcelán ve vysoké kvalitě za příznivé ceny. Akční nabídka - výprodej. Výprodej pro soukromé osoby.


Hledat v kategorii: Cena od -. Odpovídajících výsledků: 8. SLEVA NA BŘEZEN V PODNIKOVÝCH PRODEJNÁCH. Kč cena po slevě 21- Kč PLATNOST PRODEJNÍ AKCE: od 01. Eshop Český porcelán , a. Nejoblíbenější v kategorii. Jídelní souprava Ofélie Házenky 25dílná ACL.


Praktická 25dílná jídelní souprava. Porcelán , porcelánové panenky, porcelánové nádobí, cibulák, cibulákový porcelán , porcelánové talíře, porcelánové hrnky, porcelánové talíře. Naše rodinná firma GOLDFINGER porcelán se zabývá prodejem a výrobou porcelánu a keramiky. Není v Česku mnoho firem, které se mohou pochlubit stopadesátiletou historií.


Už 1let nese dubský porcelán neměnnou ochrannou známku – třírohou královskou korunku. Internetový obchod s tradičním, vysoce kvalitním a unikátním ručně vyráběným figurálním a ozdobným porcelánem značky Royal Dux Bohemia z produkce firmy Český porcelán , a. Dubí, závod Royal Dux v Duchcově. E-shop zabývající se prodejem tradičního porcelánu od českých výrobců. Můžete zde najít porcelán nejen tradiční, ale i moderní a také exkluzivní. Sortiment zahrnuje porcelán bílý nedekorovaný, porcelán pro děti, soupravy s dekorem, figurální porcelán.


Spustili jsme nový eshop ! Změnil se vzhled a ovládání stránek, doufáme, že se vám se systémem bude dobře pracovat a bude pro vás přehledný. Vážení zákazníci, spustili jsme pro Vás nový internetový obchod. Pokud by jste měli jakýkoli dotaz k ovládání, objednávkách nebo by náhodou něco nefungovalo, tak budeme . Zabývá se malosériovou výrobou porcelánu dle vlastních originálních návrhů.


Celý proces výroby je ruční práce s maximálním důrazem na kvalitu zpracování. K výrobě je jako hlavní surovina používán český porcelán - materiál . Můžeme velmi rychle reagovat na případné změny v objednávce a doplnění objednávky. Můžete si tak jednoduše doobjednat doplňky v daném dekor, které zatím nemáme nafocené v eshopu.


Vyrábí se totiž obrovské množství . Sleva - Cena 23Kč. Produkty v hlavní menu se dostanete do aktuální nabídky našeho e-shopu. V levé části obrazovky máte možnost vybrat si z nabídky kategorií zboží, které Vám v tomto eshopu nabízíme.


V pravé části obrazovky vždy vidíte příslušnou nabídku výrobků. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail Cesky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.