Wednesday 21 May 2014

Židle ironica

Jednoduchá židle v retro stylu se díky barevnému provedení může stát výrazným interiérovým doplňkem. Zádovou část tvoří sedm ručně broušených tyčí, držících ohýbanou opěrku. Nohy kónických tvarů korespondují s členitým opěradlem sestaveným z obdobných dílů . Lehká vzdušná retro židle značky TON s hladkým sedákem je vyrobena z bukového nebo dubového dřeva. Barvu moření je možné vybrat ze vzorníku.


Ironica ve Fiesta del vino v Poznani. Naše realizace s židlemi 035: CAFEDU . Klidně doma všichni sedávejte na dvou židlích. Dřevěná židle je vyrobena z bukového dřeva a mořena do několika odstínů z nabídky. Oblíbené židle TON IRONICA - kusů.


Lak nese známky opotřebení. Osobní předání možné Praha, Chlumec nad Cidlinou. Tato nabídka od prodejce Sasabyla archivována dne 20. Inzerát je aktuální do smazání.


Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Drobnější a cenově dostupná dřevěná židle bez područek. Sedák je vyroben z bukové překližky.


Moření je v nabíce v několika barevných kombinací. Celková výška (cm)8Sedadlová výška (cm)Šířka sedadla (cm)41 . Minimalistická a do detailu promyšlená židle je re-designem klasiky číslo 14. Jejích šest dílů autor vydělil dvěma a vznikla 00 složená pouze ze tří kusů. Dva z nich, ručně zpracované ohyby, jsou přitom zcela identické a vytváří nohy, opěradlo i područky zároveň.


Stůl Tavolo XZ(s kulatou nebo hranatou deskou) od firmy Magis má extravagantní podstavec zpochromované oceli. Antik bazar– inzertní server pro starožitnosti, prodej a nákup za výhodné ceny. Najdete zde starožitný nábytek, obrazy, . Naše židle a stoly se tak stávají jedinečným spojením kvality, inovativních tvarů a odkazu místa, které se po generace učilo rozumět dřevu. Subtilní, ručně ohýbané židle č. Všichni ji měli za takovou „socik“ židli, protože se prodávala za komunismu.


Starší garda zákazníků ji měla takto zafixovanou, na druhou stranu nová generace už ji zase používá. Byť TON byl kvalitní, dnes je ještě do detailu . Ton ChairFolding ChairDining ChairsTraditional ChairsBent WoodScandinavian LivingFurnitureRetro Style Contemporary . Tímto jí také děkuji za e-mailovou konzultaci. V porovnání s ostatními místnostmi není kuchyň velká a samostatnost ji také připravila o dojem vzdušnosti.


Je zařízena hlavně prakticky. Dřevo, sladěná světlá barevnost s bílým základem a pár milých doplňků z ní však udělaly velmi příjemný prostor. D Model of Bar chair BANANA TON by: Křesla- Židle Bar chair BANANA TON.


Kategorie: Židle klasické.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.