Monday 26 May 2014

Vinotéka guzzanti gz 18

Termochladicí prosklená duální vinotéka. Do horního prostoru uložíte lahví bílého vína a do spodního prostoru až lahví červeného vína. Teplotu je možné nastavit v horní zóně od do 12°C a ve spodní zóně od do 18°C. Dvířka vinotéky jsou z temperovaného tvrzeného.


Prohlédněte si cenové nabídky na Guzzanti GZ vinotéka od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Spotřeba energie (kWh): 0. Energetická třída: C Oddělená regulace: ANO Počet oddělených prostor (ks): 2. Termoelektrický chladicí systém bez kompresoru a bez vibrací? Vinotéka GUZZANTI GZ ? Osobní odběr na pobočkách. Právě si prohlížíte zboží značky Guzzanti na e-shopu elektro-ELPOS.


U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit . Tato nabídka od prodejce LIMAL_CZ byla archivována dne 08. Kompresorová vestavná vinotéka - kapacita lahví. Každou lahev snadno naleznete díky luxusnímu vnitřnímu LED osvětlení s jednoduchým senzorovým ovládáním.


Konstrukce chladničky: vinotéka. Typ chlazení: termoelektrická. Do horného priestoru uložíte fliaš bieleho vína a do spodného priestoru až fliaš červeného vína. Dvierka vinotéky sú z temperovaného . Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné při osobním odběru na vybrané prodejně. Vložit dostupné množství (bal.) Koupit on-line.


Ideální volba pro vinaře, kteří rádi více. Je tu nová vinotéka Guzzanti GZ 18. Jedná sa o presklenú dvojdverovú vinotéku, ktorá vás na prvý pohľad zaujme svojim moderným dizajnom.


Vnitřní část vinotéky je. Vestavná vinotéka GZ 18A Rádi si dopřejete skleničku dobrého vína, ale nemáte dostatek místa na velkou vinotéku? S vestavnou vinotékou GZ 18A si ji můžete.


B chrómované drôtené police veľmi nízka hlučnosť dB. Horní 7-°C, dolní -18°C, kapacita celkem láhví. Možnost uskladnění až lahví vína (l) Nastavení teplot od - °C dřevěné (bukové) police s teleskopickým výsuvem. Digitální display (červený) Modré LED osvětlení.


LED display a osvětlení, termostat, dvířka z temperovan.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.