Friday 16 May 2014

Soldecol kovářská barva

Společnost HET uvedla na trh další novinku, kterou rozšiřuje nabídku svých rozpouštědlových nátěrových hmot na ochranu kovů. Název výrobku: SOLDECOL KOVÁŘSKÁ BARVA. Zařazení výrobku: rozpouštědlové barvy.


Stručný popis výrobku: matná samozákladující alkyd-uretanová vysoce nanášivá antikorozní barva na kov. Použití: samozákladující jednosložková alkyd -uretanová. Vhodná k nátěru plotů, brán, vrat a veškerých kovových prvků.


Samozákladující alkyd-uretanová antikorozní barva na kov - určena zejména k nátěrům ocelových konstrukcí, bran, plotů, klempířských prvků, stožárů apod. Barva je určena zejména k nátěrům kovaných výrobků,. SAMOZÁKLADUJÍCÍ ALKYD- URETANOVÁ ANTIKOROZNÍ BARVA NA KOV - určena zejména k nátěrům ocelových konstrukcí, bran, plotů, klempířských prvků, stožárů apod. Přednosti: samozákladující na železné i neželezné kovy (např. pozink, měď, hliník), s obsahem . Soldecol kovářská barva černá L. SAMOZÁKLADUJÍCÍ ALKYD-URETANOVÁ ANTIKOROZNÍ BARVA NA KOV - určena zejména k nátěrům ocelových konstrukcí, bran, plotů, klempířských prvků, stožárů apod. Zasláním poptávky se k ničemu nezavazujete.


Běžná cena včetně DPH: 25Kč. Vaše cena včetně DPH : 19 Kč. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. S obsahem železité slídy a grafitu, vysoce nanášivá HB, rychlé zasychání, litinový vzhled. Hledáte barva kovarska ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Přihlášení přes sociální sítě. BARVY A LAKY › KOVY › SYNTETICKÉ BARVY › BEZZÁKLADOVÉ › RYCHLESCHNOUCÍ › SOLDECOL KOVÁŘSKÁ BARVA 75L . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. K dlouhodobé ochraně (až let) postačí - vrstvy Superkovu bez předchozího základního nátěru. Srovnání cen výrobků v eshopech, vyberte si nejlevnější produkty v internetových obchodech.


Multifunkční základní i vrchní antikorozní pololesklá barva. Jednovrstvá pololesklá barva spojující vlastnosti základního antikorozního nátěru , mezivrstvy a současně vrchní barvy. Je určena k přímým nátěrům kovů ve venkovním i . STRONGgt;Vysoká antikorozní a celkováamp;nbsp;ochrana vamp;nbsp . Syntetická hedvábně lesklá nátěrová hmota, která je určena pro nátěry betonových ploch.


Nátěr se vyznačuje vysokou odolností proti vodě a velmi dobrou mechanickou odolností. Odolává povětrnostním vlivům, olejům a krátkodobě motorové naftě. V případě poškození je velice snadno opravitelný .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.