Thursday 29 May 2014

Šatní stojan bazar

Kč , Praha IKEA Portis stojan na šaty Prodám stojan na šaty Portis. Vyzvednutí Praha - Vyšehrad. Satni vesak mulig IKEA - MULIG Šatní stojan 1Kč . Stojan na víno 2Kč , Roudnice nad Labem Stojan na víno Prodam velice luxusní stojan na víno. Ratanový stojan na svíčky 2Kč , Libníkovice Ratanový stojan na svíčky Tvar srdce, nový, sešli se mi dva, nádherny, nový.


IKEA- Šatní stojan s obalem pro slečny 3Kč , Plzeň IKEA- Šatní stojan s obalem pro slečny IKEA - Tento potah promění stojan na šaty v manekýna, kterého může vaše.

Optima Glass stojan s držákem ručníků 3Kč , Brno Optima Glass stojan s držákem ručníků Prodám nový volně stojící kovový (pochromovaný) držák . Prodám, 3Kč , Liteň Prodám, rybářskou trojnožku se stavitelnou výškou - stojan na čtyři pruty, značka CRIVIT, součástí jsou kusy. STOJAN NA STROMEK 3Kč , České Budějovice . Inzeráty stojan - aktuální inzeráty na Sbazar. Maminky vědí, že Šatní stojan Muling stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Nabízím použité oblečení po mém synovi.


Když bude třeba dofotím, přeměřím. Posílám poštou doporučeně po připsání částky na účet.

Připočítám poštovné podle aktuálního cenníku ČP. MACKAPÄR věšák na kabáty a botník. Nakoupit on-line nebo uložit do nákupního seznamu. Deštivý den vás nikdy nepřekvapí.


DALŠÍ DETAIL IKEA Ráda Vám koupím. CENA 24- Kč ODPOVĚDĚT NA INZERÁT již odpovědělo zájemců 28. Předsíně a šatny jsou velmi důležitou součástí každého bytu. Tyto prostory splňují především praktickou funkci a nábytek jako předsíňové stěny a skříně, botníky, police a věšáky jsou jejich samozřejmostí.


Tato kategorie Vám pomůže najít vhodný nábytek pro uložení šatů, kufrů nebo doplňků. Všechny věci tak budete mít . Výšku šatního stojanu můžete upravit podle potřeby, protože jej lze nastavit do úrovní. Upevnění na suchý zip pro snadné zavěšení a sundání.


Vsetko ako nove, malo pouzivane.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.