Friday 25 April 2014

Rd rýmařov nova 77

NOVA je montovaný energeticky úsporný dům pro čtyř až pěti člennou rodinu. Součástí domu NOVA je také praktická garáž. Využijte potenciál tohoto domu! Pозміри будинку, x m. Nízkoenergetická dřevostavba Nova s garáží od RD Rýmařov. Площа мансарди, 5m 2. Nova rodinný podkrovní dům s garáží a základovou deskou v ceně.


Zastavěná plocha: 7mDispozice. Přízemí patří obytné zóně, podkroví dvěma ložnicím s koupelnou a pracovnou. Dům je navíc včetně garáže. Svou cenou se dům vyrovná ceně stejně velkých bytů.


V ceně bytu… Včetně garáže! Přesto však lze tvrdit, že tento dům bude ve finále výrazně levnější, než většina stejně velkých bytů v bytových domech! Má sice menší zastavěnou plochu, ale nabízí obytný prostor a pohodlí pro čtyř až pěti člennou rodinu.


Garáž v přízemí lze rozšířit na . Rodinný dům NOVA vychází z dispozic oblíbené stojedničky. Energeticky efektivní NOVA Vás příjemně překvapí svým vzhledem, vlastnostmi i . Nové fotky realizovaných domů. Prohlédněte si některé z našich realizací.


Kubis zvětšený o dva moduly. Largo se sedlovou střechou - požadavek stavebního úřadu Zlín. Nova 1se vstupem přes garáž a otevřenou dispozicí v obýváku. Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie.


Používaním tohto webu s tým súhlasíte. S rodinným domem KUBIS Evo šetříte. A tím Vaše šetření nekončí. KUBIS je energeticky efektivní, a tak jsou náklady na jeho provoz.


Zde si můžete jednotlivé účty podrobně prostudovat. Na veletrhu Cesty dřeva představil RD Rýmařov nový typový dům KUBIS Evo. Kromě zástupců firmy Fermacell, která dodává na rodinné domy RD Rýmařov sádrovláknité desky fermacell, se prezentace zúčastnili i zástupci všech institucí a firem, podporujících myšlenku trvale udržitelného rozvoje, se.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.