Tuesday 29 April 2014

Kronospan ceník lamino

LAMINOVANÉ DTD – KRONOSPAN DEKOR. Název dekoru cenová skupina 8. Vaše cena s DPH90CZK. Nové dekory si žádají i nový typ . Na vyžádání Vám rádi poskytneme aktuální ceník Kronospan. HOBBY CENTRUM - Krejčí, s. IČO: LTD KRONOSPAN - tl.


Desky pro interiérové vybavení, použití v suchém prostředí. Vysoká stabilita, mechanická, chemická a tepelná odolnost. Překližky konstrukční, foliované. MDF, HDF surové a foliované.


Plošné materiály Skrýt Zobrazit. DTDL desky ( lamino desky). Neváhejte a vyberte si z různých provedení!


Veľké množstvo dekorov, ktoré nasledujú aktuálne trendy v tvorbe interiérov a široká ponuka povrchových štruktúr je inšpiráciou pre architektov a designerov pri tvorbe a kombinácii s inými materiálmi. Naskladněna nová kolekce od firmy KRONOSPAN logo kronospan. Laminace Eurowood Emotion.


Lišty k pracovním deskám mají nový profil, . Classic nerez: standard unidekor - Kronospan , Egger, Fundermax - 14. Comfort nerez: standard unidekor - Fundermax - 15. Orientační cena je stanovena za dva typové kusy běžných rozměrů, tj.


Немає даних про цю сторінку. OSB desky vám můžeme zavézt kamkoliv po celé ČR za ceny přesně . Назначение: влагостойкая. TLOUŠŤKA DESEK SKLADEmm, vybrané dekory mm.


STRUKTURY POVRCHŮ: SM-hladký, PR-pór rustikál, ES-jasan. Sortiment laminovaných dřevotřískových desek společnosti KRONOSPAN poskytuje velké množství výběru z mnoha dekorů s různými povrchovými strukturami. V nabídce jsou jak dekory imitující dřeviny, tak dekory v uni-barvách. Spolu s tím je připraveno kompletní vybavení pro výrobu nábytku na míru. ABS hrany dřevodekor pro lamino Kronospan.


Dřevotřísková deska oboustranně laminovaná, emisní třída E1. Třídit dle: Doporučujeme . Výrobce: Kronospan CZ, Jihlava. Odpovídající laminované deskyArgolite.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.