Wednesday 26 February 2014

Kosmetické lehátko bazar cena

Inzeráty kosmetické lehátko - aktuální inzeráty na Sbazar. Rovněž také vhodné pro obohacení již stávajícího kosmetického salonu. Staří veškerého vybavení cca roky. Obsahem nabídky je: - Zcela nové nerozbalené kožené kosmetické lehátko s. Hledáte kosmeticke lehatko ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Doba dodání (od obdržení platby): 2-dny.


Nikdo nepřihazuje, buďte první. Kosmetické křeslo, masážní lehátko. Ruším kosmetické studio. Koupím kosmeticke vybaveni. Z důvodu přestavby kosmetického salonu v centru Brna, prodám kosmetické lehátko.


Prodám hydraulické kosmeticko-masážní lehátko. Umožňuje zvedat a polohovat jak horní tak spodní část. Případné informace na tel. Nevyplněno, Liberec, 30. Kč, Moravskoslezský, 24.


Anatomicky tvarované kosmetické lehátko s maximální ergonomií a příjemným tlustým polstrováním zajistí vysoké pohodlí zákazníkovi. Maminky vědí, že Lehátka a sedátka stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Délka 183cm, šířka 53cm, šířka s. Předmět již není v nabídce. Mezi těmito krajními polohami se přechází.


Má drobnou vadu, v místě pro nohy je lehátko poškrábané od kočky - viz foto, což přes prostěradlo není stejně vidět, vada zohledněna v ceně. Díky příznivé ceně si lehátko mohou dovolit i příležitostní maséři. Prodáváme 2x bílé kosmetické lehátko používané rok a půl v salonu. Cena je pevná len osobný odber. Plné elektrické nastavení(výšky, nohou, zad i sedák).


Didam vse potrebne a ukazu jak pracivat a poradim. Porovnání cen bazar masazni kosmeticke lehatko , srovnání cen bazar masazni kosmeticke lehatko na portálu HLEDEJCENY. Masážní lehátko Akce Akce na tuto barvu, omezený počet kusů za tuto cenu.


Masážní stůl dvě zóny je určen pro jednotlivé uživatele, jakož i kosmetické salony a zdravotnické zařízení.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.