Wednesday 26 February 2014

Hrací skříňka s tanečnicí

Hledáte hrací skříňka s baletkou? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Krásný dřevěný věšáček na šperky ve tvaru tanečnice. Díky němu budete mít všechny své šperky vždy po ruce a na očích. Na tanečnici snadno zavěsíte náramky a náhrdelníky a do.


Náš obchod nabízí dárkové balíčky koše nebo kazety. Můžete si u nás rovnež objednat kytice z bonbonů, čajů, cigaret nebo bankovek. Na naší kamenné prodejně na Praze nabízíme profesionální balící servis. Po natažení mechanismu na spodní straně piana se spustí melodie a když položíte baletku na tančící místo, tak se bude krásně točit a tančit v rytmu. Hrací skříňka s baletkou udělá radost ženám všech věkových kategorii.


Skříňka je vhodá na uschovávání šperků a ceností, které nechceš ztratit. Produkt již nejde koupit. Telefonní linka pro naše zákazníky.


Když nákup neklapne, vrátíme vám peníze zpět včetně poštovného. Doba dodání (od obdržení platby). Krásná funkční čínská hrací skříňka z 90. Při natáhnutí tanečnice tančí na melodii která hraje. Tanečnice ve skvělém stavu i zrcadla jen viz poslední foto ze zadu skříňky nenápadný škrábanec v . Pro všechny malé parádnice, které si potřebují uschovat svoje poklady na bezpečné místo.


Po odklopení víčka se objeví krásná, tančící balerina v růžových šatičkách a zazní melodie „Labutí jezero“. Jde o natahovací hrací melodický strojek, kdy během hry tanečníci krouží kolem své osy. Příslušenství pro Dřevěná hrací skříňka - Tanečníci. Dohodou , Česká Lípa hrací skřínka cena dohodou vykládaná perletí krásná práce kvalitního stroje.


Dřevěné hrací skříňky -šperkovnice Dohodou , Nehvizdy Dřevěné hrací skříňky - šperkovnice let staré,nepoužité,hezký dárek, levný cena od 2Kč,dle velikosti. Zavírací hrací skříňka s točící se tanečnicí pro všechny dětské poklady. Rozměry: 1x 1x cm. Hudba: Invitation to the Dance (Cal Maria von Weber).


Při otevření víčka se před zrcátkem roztančí baletka, víla, koník nebo medvídek. Nejvíce oblíbená je melodie Labutí jezero, ale najdete i ostatní líbivé skladby.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.