Tuesday 25 February 2014

Bosch mum 54240 mlýnek na maso návod

Volitelné příslušenství. Na lisování pomerančů, citrónů a grapefruitů. Na mletí čerstvého masa. Bosch servis centrum spol. MUZ FW MUZ FW 101).


Hnětení, šlehání, krájení, strouhání, krouhání a lze ho použít také jako masomlýnek. Mechanické-knoflíkové ovládání dovoluje nastavit čtyři rychlosti. Hlavní nádoba má objem litru, příkon robota je pak 5W. KWSMTMHd4w Схожі серп.


Sledujte nayelektrodom channel na. S lehkostí zvládne vymíchat těsto, umlít maso. Nelze mi nastavit do polohy,která je nakreslená a popsaná,existuje někde polopatičtější návod než ten přiložený?


Dobry den, Muzete me prosim odkazat na presnou stranku? Zpusob jeho nasazeni a pouziti chybi. Pravdou,je že maso mlýnek ani citrusovač nebudu často používat,ale v době nákupu byl jen o tisíc korun dražší než základní model,ale hlavně s menším výkonem.


Je libo mlýnek na maso nebo lis na citrusy? Někomu může vadit, že někdy nemusí být přibalen český manuál, jak se to stalo nám (známému, který nám dal tip na tento výrobek, český manuál byl dodán). Sestavení mlýnku na maso někomu může bez návodu zamotat trochu hlavu (jak se stalo známému), ale jak na to uživatel jednou . Dobrý den, prosím o zaslání návodu v češtině na e-mail. Náhradní díly je možné zakoupit . W, objel, materiál nádoby: plast, počet rychlostí: sekání: ano, šlehání: ano, hnětení: ano, krájení: ano, mlýnek na maso : ano, odšťavňování: ne,. Nerezová míchací mísa má objem litru a poradí si i se dvěma kilogramy těsta.


Pro přípravu ovoce a zeleniny je připraven průběhový krouhač s krájecím, strouhacím a krouhacím kotoučem. Přístroj má i mlýnek na maso a lis na citrusy. W, materiál nádoby: nerez, počet rychlostí: sekání: ne, šlehání: ano , hnětení: ano, krájení: ano, mlýnek na maso : ne, odšťavňování: ne, citrusovač: ne , . Je plně funkční, ale již bez záruky. Z původního balení chybí pouze mlýnek na maso , bohužel jsme ho po stěhování již nenašli. Doma mám ten samý (jsem s ním moc spokojená) , . Od šľahania, miesenia a. S robotem jsem velmi spokojena,často ho používám, zvlášť dobře funguje mlýnek na maso.


Myslím,že by neškodilo . Výrobek je určený pro ČR. Návody máme v českém jazyce. Opravy provádí vždy autorizovaný servis. K vánocům jsem dostal kuch. Vše funguje zatím v podstatě bezvadně.


První příslušenství, které jsem použil, byl výše zmíněný masomlýnek. Jeho sestavení nebyl problém, avšak v návodu k použití je mezi připojením masomlýnku ke stroji. Základní požadavky jsou mlýnek na maso , klasická mísa s metlami (šlehací, hák na kynuté) a krouhací mechanismus.


Jako bonus výroba těstovin, ale nemusí být, to už bych brala jako luxus.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.